Padah aku kusyuk sangat buat layout baru..
padah aku banyak sangat buat research pasal layout..
padah aku sibuk sangat asyik buat blogwalking..
padah aku asyik melayan adobe photoshop,
padah aku ayik try test buat photoshoot 
dengan slr yang aku tak mahir lagi,
padah aku edit tak sudah2,

Assignment drawing Invicible city (shell city) aku kat A2 ni sampai sekarang tak siap2 lagi..patutnya CNY ni aku kena siapkan,tapi aku tak sentuh langsung..owh tidak,esok dah kena present kat madam..OMG..kawan2,tolong support aku!!..
Nilah kalau tak setting masa baik2..aku langsung tak amek kisah kerja aku ni..aiyaa..nak balik baru teringat assignment ni..doakan aku sempat siap weyh..grrr.
Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart..
*ni lah silap kalau terlupa manage masa.
*sepanjang aku buat ni,geram je aku kat Italo Calvino..org yang reka cerita invicible city ni.
*mampus aku kalau lecturer aku baca ni.
*banyak lagi aku nak render tu!!aiyaa..