Faizal Tahir yang popular dengan lagunya “Bencinta” mungkin akan terpaksa mengucapkan selamat tinggal pada industri hiburan tanah air,gara2 dia sudah mendapat pesaingan yang mempunyai vocal yang lebih baik darinya..Bintang yang kini kian popular bakal menenggelami popularity beliau kerana dikatakan mampu menandingi tahap vokal beliau.Tambahan pula,dia sudah mempunyai band sendiri.

Tengok video atas,aku suka ulas2 video ni..rasa ramai dah tw video ni..saja nak kongsi.tengok camane life budak kampung nak happy..siap buat band lagi..cukuplah sorang vocalist,tong sampah terbalikkan jadi drum,pakai ranting kayu jadi drumstick..dah boleh enjoy..berapa kali tengok ni aku masih gelak sorang2 lagi..haha..
0.02-okeyh,start nyanyi!kau drummer double paddle. 0.06-ada je yang nak interframe kat belakang tu..0.11-ehh,ape kena mulut drummer tu??0.12-eh eh,kau kenapa drummer,apa tu??0.13-apa dari mulut kau tu?gigi kau tanggal ke?0.14-laaa.gula2 rupanya..eh yang kau makan balik buat apa?0.16-kau memang steady…0.27-semua orang nak hulur mic kat kau tu botak,amek je lahh..0.32-kau ketuk tangan vocalist apesal??0.33-drummer cakap vocalist bodo..’letak tangan dia bodo”0.57-puas kau teran tu matt..haha1.04-sampai tercampak2 kan kau punya drumstick..haihh..hebak mu ni hebakk.1.15-kena ketuk lagi tangan kau vocalist,yang kau letak tangan atas snare tu buat apa??1.40-amboi kau vocalist,tw lah femes..tgh perform pun kau nak tegur juga motor lalu..1.51-drummer tu memang tangan tak bedung juga kan..dah ketuk 2 kali tangan vocalist,ni ketuk muka terus!!1.54-drumroll babe!!hahah..1.58-habis~

Ok,dah habis perform,boleh tanggalkan dahh..hahahaha

Cheers,
Sendra,

CEO Kueh Tart.
*ni entry suka2 je..takde isi pun..dah prepare awal2 kejadian silent reader.*aku tak tw apa tajuk lagu budak tu main sebab aku tak layan lagu rock kapak..lagu apa eh?*agak2 budak tu berbakat tak masuk AF ke,OIAM ke,Mentor ke apa semua agaknya??*drummer tu ada bakat..hahahahhahaha.*video ni dah lama rasanya,saja je post entry camni.chill!peaceFaizal tahir!!*entry ni dibuat sebenarnya saja nak support kawan aku,Uncle,dia nak bagi CD original Faizal Tahir yang berjudul Aku+Muzik+Kamu..kira cabutan bertuah lahh..joinlah semua..dia tutup 27 Feb 2010.