Kenapa orang mesti nak berpura-pura?kenapa mesti di depan lain,dimulut lain,dalam phone lain,dalam message lain,dalam YM lain..apa ni? apa ni? apa ni?..

Aku bercakap mengikut skop yang kecil sahaja..cukup aku maksudkan pada orang yang berada disekeliling aku je..aku tak nak cakap org luar ke,ahli politik ke apa semua..‘i’m just a small blogger with a small blog” kenapa semua orang lain di hati dan lain dimulut?


Macam sangat mudah kan kau menarik balik kata2 kau bila kau tahu orang yang kau burukkan tak pernah berniat nak burukkan kau,cuma salah faham dan sangat mudah kan kau berfikir orang akan maafkan apa yang kau cakapkan?haihh..

Jadi manusia ni kena ingat,kita kat dunia ni kecil je..bila 2 masa je kita akan diuji,walaupun pada kau berasa kau sudah mempunyai kekuatan dan kuasa kat dunia ni..benda tu bila2 masa je lahh boleh kena tarik kak..Semoga kita semua terpelihara dari termasuk golongan macam ni ehh..

Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.

*sejak akhir2 ni rasa macam terfikir je,”siapa je lah diri kita ni kat dunia ni”..kenapa eh ada je orang perasan dia paling hebat kat dunia ni?
*sejak akhir2 ni,tak dapat sangat nak layan sense of humor orang..rasa macam kaku je rasa..hahah
*sejak akhir2 ni,stress juga selalu..mungkin sebab kerja yang terlampau banyak kot..sangat banyak..sampai nak tercabut biji mata ni melukis tw..
*sabtu ni ada gath blogger..harap korang cheer up aku ehh..aku akan cuba juga datang..
*ni entry terpendek aku.maaf buat entry emosional sikit..hehe..sekali sekala.
*esok maulidur rasul..esok juga birthday aku..tak percaya??convertlahh..klik sini..aku lahir 12 october 1989.