Kenal tak kat Imma,owner blog zeema-zuma-samba-wamba??hahah..aku teringat entry dia ada cakap pasal keyword yang masuk ke dalam blog dia dari search engine..semua sumpah merapu pasal seks2 apa semua..paling tak boleh blah,blog aku pun ada tw..haha..
tengok screenshot bawah ni..aku pun terkejut camane address blog aku termasuk dalam keyword ke blog dia tw..haha..pelik dan ajaib kan?no 4 tu..baca ini..klik.
haha,dia ni kawan dari Sarawak tw..dia best..ehh,sebenarnya aku bukan nak cerita pasal Imma ni..tapi nak cakap pasal dia tag aku..ye,aku kena tag lagi..aku selalu malas nak buat tag2 ni,tapi sebab tag dari Imma ni senang je,aku buatlahh..katanya~
“YOU HAVE TO PRINT SCREEN WALLPAPER THAT YOU ARE USING RIGHT NOW.”


Sebenarnya aku pakai window 7,pakai background yang tukar2 tu..utk pengetahuan semua,background aku semua kaler merah..segala yang warna merahlah aku punya background..sebab aku suka kaler merah..aku obses ngan kaler merah..

Sebab dia cakap “right now” atau melayunya  “sekarang”,aku dapat yang cili ni..hahha..kira terkena background cili ahh..tapi aku tetap suka cili ni juga..sebabnya:
  • aku suka kaler merah pekat..macam merah cili tu..
  • aku tak berapa suka makan makanan yang ekstrem pedas,tapi rasa nak makan juga kadang2 makanan pedas ni..
  • rasa macam tak kuat je tak boleh makan pedas..haha..
  • jadi letak background cili,konon2 aku  kuat lah..boleh tengok cili..hahhahahha..
  • aku rasa cili cantik lahh..

Lepas tu kat bawah arahan tag ni,suruh tag lagi 10 org..ahh,malaslahh imma..siapa nak buat2lahh..tak marah pun..


nway,thanks sesiapa yang tag aku..siapa tag aku,aku hargai blog dia..tapi tag yang senang2 je tw..haha..aku tak kisah pun nak buat tag2 ni..
thanks imma..singgah selalulah ke blog zeema-zuma-samba-wamba ni..

Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.

*lepas ni aku nak rajin buat entry penghargaan utk blog org lain lah..macam eyriqazz ajar.
*macamana nak boleh makan pedas ehh??aku tak tahan lahh..
*siapa nak tag aku,dipersilakan..tapi jangan yang merapu2..panjang2 pun tak nak lahh..biar yang best2 je tw…
*Imma,nama blog Imma susah sangat lah nak sebut..
*thanks Monica..saya dah betulkan ejaan..okey semua,ingat tw..Sarawak..bukan Serawak..haha..thanks Monica.