Jika aku diberi peluang untuk buat perfume,aku nak buat perfume yang bau2 yang aku suka je..Benda tu semua sekeliling kita je..cuma aku terfikir,kalaulah ia boleh dibuat perfume,aku beli..yeahh..aku beli..here we go perfume2 tu..

Perfume bau minyak petrol..betul..aku suka bau minyak petrol..wangi je kan??petrol okey,bukan diesel..biar nanti bila aku lalu mana2,orang yang sangap bau petrol turut terhidu2 bau aku..

Perfume bau satay..yee..bau satay babe..takpun bau ayam panggang ke atau apa2 yang sewaktu dengannya..aku terliur weyh setiap kali bau satay..biar nanti kalau ada perfume bau satay ni,aku nak orang semua meleleh je air liur dengan bau satay aku..
Perfume bau kurecolor..haa..ni ialah sejenis medium mewarna yang selalu digunakan oleh student2 design lahh..ni pun aku suka bau dia..nanti kalau aku pakai..biar budak2 kat studio terfikir,ni bau drawing siapa yang tak kering lagi bau kurecolor ni??
Perfume bau duit pun best juga ni..kalau aku tengah kering takde duit..biar aku pakai perfume ni..jadi tak lah terasa aku ni tengah kering..ada bau duit je..hahha..
Perfume bau bayi..bau bayi kecik2 tu sangat wangi lah..maksud aku bau bayi yang pure..tanpa bedak mahupun taik kat pampers nya..bau mereka sangat sedap..aku addict bau bayi tw..hahah.
Kalau betul2 ada perfume ni,korang nak yang mana?
Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.
*ni entry suka2..asyik buat entry serius je..tak best lah.
*saja nak cerita apa yang aku suka bau nya dalam sekeliling aku.
*current mood..depressed sikit lahh..
Advertisements