Adakah sesebuah blog yang mempunyai follower yang sangat ramai,maknanya blog tu menghasilkan entry yang sangat mantap dan hebat?

 

Apakah rahsia follower boleh ramai??pakai sihir kah?kalau yang entry memang hebat aku faham dan memang aku kagumi,tapi yang entry macam budak baru belajar tulis blog macam aku ni,tapi macamana follower boleh sangat2 ramai??
Adakah aku yang buta tak terasa berminat nak follow blog itu??adakah aku seorang yang masih ketinggalan tak tahu blog tu memang hebat ke,walaupun aku tak rasa langsung blog tu best atau pernah hasilkan entry best ke??aku buta ke??

Adakah orang follow kerana dia cantik@kacak?adakah sebab layout nya memang semegah entrynya..??adakah dia jenis yang memaksa orang follow blognya??adakah dia mempunyai kenalan yang boleh membantu untuk mempromote blog nya??
Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.
*nukilan seorang yang masih tidak mengerti dunia blogging..
*betul ke follower ramai=Entry hebat?
*I dah follow u ni,nak persuade u follow me back..okey tak?hehh..
*aku tak setuju kalau orang kata blog yang follower tak ramai maksudnya blog tu tak bagus,aiyaa…
*saya budak baru belajar..takpe kan kalau saya bertanya??
*saya bukan jeles ke apa ehh..bertanya je..apa rahsia?
*maaf kalau ada yang terasa..sangat2 maaf..
Advertisements