Ingat tak yang aku ada cerita kat rumah aku ada angela..alahhh..merry yang pemalu tu..alahh..si kucing yang tak nak bersosial mahupun bergurau tu..(baca ni)tapi sekarang dia dah berubah dah..dah pandai bergurau tw..tengok ni.
sekali dia bergurau..hahh..tapi dia tetap good girl.
Baru-baru ni aku jalan-jalan kat kedai pet,aku nampak sana sini memang tengah famous sangat-sangat guinea pig kan??adakah ia sebab pengaruh cerita G-force haritu??memang guinea pig tu nampak comel kan dalam cerita tu..
cute kan?
lepastu baru-baru ni juga aku google gambar guinea pig ni,haah..tengoklah gambar-gambar yang aku dapat..depa memang cute lahh..
kata orang dia tak menggigit..
okey,memang cute..

lepas tu derr,wa jalan lagi usha gambar nate ni..wa jumpa gambar ni derr..
haaa..maknanya kucing rumah aku boleh kawan dengan guinea pig tu lahh kalau aku bela..ok,gambar tu sweet okeyh.
Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.
*tapi aku tengok busuklahh binatang ni..yelahh..ada ke binatang yang tak busuk kan?
*lepas tu aku macam biasa baca blog iz,lepas tu dia cerita pasal sugar glider..uishh..cute juga yang tu..macam nak juga..tapi selagi aku tak jumpa bukti haiwan tu boleh berkawan dengan kucing seperti diatas,aku takkan pilih dia.
*lepas tu kak tash rajin menceritakan tentang sugar glider yang dia bela,okeyh,baca sini,tengok-tengok,mak aihh..bajet dia sangat mahal dong maintainence haiwan ini..teetttt!!!cancle..