Kenapa setiap manusia pasti berubah?Apakah faktor mereka berubah?Environment?faktor orang disekeliling?Aktiviti harian manusia mengikut persekitaran (baca : ergonometric)?Mengapa manusia berubah?
Okey kau bayangkan eh,pada awal kau kenal seseorang tu,semuanya adalah best dalam hidup kau..kau rasa semuanya cool..semuanya fun..tapi in the end,semua berubah?orang tu lah orang yang paling kau annoying,orang tu lah yang paling kau menyampah dalam hidup..kenapa?
Kau bayangkan lagi okey,kau baru je kenal orang ni..tak kira lah macamana kau kenal,dari blog ke,dari chat ke..dalam erti kata lain kau kenal dari alam maya ni lah kononnya..kau kenal dia best..kau rapat dengan dia..tapi makin lama kau jadi bosan..makin lama macam masing2 dah takde modal..kenapa?
Kau bayangkan lagi..Kenapa orang dengan mudah boleh men declare mereka kawan baik,tapi bila jumpa somebody yang better atau something happen,terus lupa declaration pasal kawan baik bagai apa semua tu hah..terus macam “ehh kau pergi jalan sorang2 sana lah..!”kenapa?
Cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.
*say hello kepada layout baru kuehtart.com
*orang kata blog kueh tart memang suka cerita isu pelik,takpe,itulah diri saya sendiri.
*minta kawan2 menjawab persoalan saya..pernah kah anda alami semua itu..(saya = ya)